söndag 8 april 2012

Påsk

Igår började dagen med äggjakt ute på gården, påskharen hade ju varit ifarten och lagt ut ägg:-) Sedan blev det besök på ICA och sedan tillbringade jag dagen i köket. Vi var 12 stycken som åt och åt och åt och ändå blev det mat över... Killarna njöt i fulla drag då Becka och co var några av middagsgästerna. De fick även flera påskägg av gästerna så vi åt godis så det stod ut genom öronen. 


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Kratta, tvätta bilen (både invändigt och utvändigt), klyva ved (om vedklyven finns inne för utlåning), träna lite slalom med Flamma och Gimla. Ja vi hittar säkert på något att förgylla dagen med:-) Och det bästa är att vi är lediga tillsammans allihop imorgon oxå!


Letar som vanligt efter en husbil, har dock kommit på att det kanske vore bra med en husvags istället. Är kluven!!! Ingen som har endera en husbil eller husvagn till salu:-)


Maud - ska fixa lite frukost till killarna

1 kommentar:

  1. Nä, den är inte till salu, vår husvagn. Men det är nog en bra idé med vagn istället för bil. Tror jag. Man är ju lite låst om man måste ta med sej precis hela alltihop för att åka på en liten utflykt eller till nån affär eller så... när man väl har ställt upp sej för att campa.

    Men det beror ju helt på hur man har tänkt sej att använda sitt "åk" förstås!

    Lycka till, vad det än blir!

    SvaraRadera