torsdag 7 april 2011

Hemma med sjuka barn, igen...

Är hemma med sjuka barn, igen... Ture hann bara till dagis igår så fick Robin ta på honom kläderna och bege sig hem igen då lillkillen kräktes på golvet:-( Så idag är jag hemma och imorgon blir det pappans tur igen. 

I tisdags var vi ut på klubben!!! Hela familjen drog iväg till klubben. Ture gick promenad med söta lilla Flamma som glatt följde med lill-husse. Xtra och Gimla fick träna microkort linförighet. Gissa om de var lyckliga!!! Nu är jag sugen att komma igång med träningen och det känns så kul! Ska be kära maken att han snickrar till en liten balans till mig att ha i trappen. Sedan blir det nog träning på klubben på tisdagkvällarna, det är så kul att klubben kommit igång på riktigt igen! Gillar verkligen det stället!!!

Sötaste lilla Flamma har fortfarande päls kvar på kroppen även om man kunde tro att hon borde vara HELT naken med tanke på hur mycket hår jag kammat ur henne igår och idag... Hon är så sööööt den lilla röda<3 Xtra och Gimla blev oxå av med lite päls dock mycket mycket mindre:-)

Momme har beslutat att Xelia ska få flytta till hundhimlen före påsk:-( Helt rätt tänkt av henne då lilla löwchen flickan är helt döv och knappt ser skillnad på mörker och ljus. Hon har börjat bli olycklig och osäker när mamma lämnar henne och det tycker mamma är så jobbigt. Det är så synd för kroppsligt är den lilla tösen pigg som bara den, hoppar och skuttar och springer på promenaderna. Får se vad det blir för hund sedan, en liten helt klart men vi är inte säker på vilken ras det blir. Klart är dock att den ska gilla att mysa i soffan:-)

Maud - kommer att sakna lill-flickan när hon inte är med oss längre...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar