tisdag 19 juni 2012

Sommarlov!!!

Äntligen har vi sommarlov! Egentligen slutade jag i fredags men var igår tvungen att beställa böcker och sånt samt flytta lite möbler så att vi får golven fina och rena tills vi börjar i höst. Men nu är det lov till den 15 augusti!!! 

I helgen var jag till Borlänge och tittade på SM i agility och lydnad, så kul det var trots att det regnade mest hela tiden på lördagen och ganska ofta under söndagen oxå!! Blir så inspirerad av att se alla duktiga ekipage som i full fart tar sig runt kluriga banor. Hejade så klart allra mest på fina Carolie, Johan, Jenny, Malin, Ann och naturligtvis slog hjärtat lite extra så fort det var en kelpie eller mittelspitz inne på banan:-) Carolies lag körde grymt bra på söndagen och lyckades ta en 4:e plats!! Har redan börjat snegla på nästa års SM och så smått börja planera för resan dit:-) 
Bilbolagets Taggade Spetsar! Längst till höger ser vi Flammas fina mamma Azzi!

Igår var jag, Robin och Ture ut på klubben (Gunnar var hos Max och lekte) och klippte gräs och sladdade vägen. Jag fick agera tyngd på vägskrapan/sladden... Kanske dags för lite bantning... Det blev fint i alla fall! Måste nog ta och klippa gräset hemma oxå! Eller skaffa en liten häst som kan sköta grästrimningen:-)

Idag har vi städat och röjt på nedervåningen. Det blev himlans stökigt då pappan och killarna flyttade ut hyllor för att göra plats för Gunnars säng.Men det blev så bra! Nu sover storkillen ensam nere medan mamman ligger på övervåningen och längtar efter honom:( Om man börjar ansöka i tid kanske man som mamma även kan få följa med till lumpen...

Nu ska jag överraska dem med en tur till Birsta. Hundarna har slut på kvällsgotta och så kan vi ju inte ha det! Tänkte även att killarna skulle få ta sig en tur in på Toy´s R Us,det är ju trots allt sommarlov nu!!!

Har förövrigt fotat E4 bygget och ska lägga in bilderna här så att kära faster kan få se hur det ser ut i Nolby nu för tiden. 

Maud - längtar till nästa års SM:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar