söndag 2 oktober 2011

Måndag

Idag är det måndag och dagis är stängt så jag och killarna drar till Hudik för att köra lite häst. Gunnar längtar efter att få träffa söta Anton (hästen heter så) igen. Och visste Ture vad vi ska göra skulle han vara lika uppspelt han, för det var verkligen något som båda killarna gillade. Ligger kanske i generna från mamman:-) 

Vi ska även träffa Carro och träna lite agility, bäst att passa på när man är där nere och har möjlighet att få hjälp av henne. Har gjort smycken till hennes hundar som äntligen är färdiga för överlämning:-) Hoppas att de duger bara...

I lördags var det dags för premiärbad i tunnan!!! Gunnar, Ture och grannflickan Alice badade först, HELA Nolby hörde nog hur roligt de hade:-) Ture blev totalt tokig när Robin lyfte upp honom då det var dags att kliva upp. Innan dess  hade han guppat omkring i vattnet med sina flytpuffar på armarna. Vi tände ljus omkring tunnan då det var mörkt när vi började bada, hur mysigt som helst. När barnen klivit upp var det mammornas tur att äntra värmen, där låg vi i ett par timmar och bara njöt av värmen och drack Mojito (som snälla Helena hade med sig). Efter ett par timmar var vi lagom möra så då fick papporna hoppa i, de låg oxå i ett par timmar så de klev inte upp ur vattnet förrän efter 12. Vilken trevlig sysselsättning att ligga i varmt vatten och titta på stjärnorna och umgås med trevliga vänner!

Maud - dags att sätta fart på dagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar